Over Tamara

De ideale indeling voor jouw woning

Als kind hield ik al van alles wat met bouwen, huizen en inrichting te maken heeft. Op mijn twaalfde begon ik met het ontwerpen en maken van eigen meubels in de schuur met beitels en cirkelzaag.

Op de middelbare school bracht ik vaak eerst een bezoekje aan de bouwmarkt, voordat ik aan mijn huiswerk begon.

Een studie HTS Werktuigbouwkunde volgde met succes, waarna ik 15 jaar als projectleider heb gewerkt in binnen- en buitenland op grote en kleine bouwprojecten. In deze functies waren creativiteit, het aansturen van uitvoerende partijen en planning mijn speerpunten. Al mijn vrije tijd werd besteed aan interieuradvies voor particulieren. Een studie Interieurontwerpen en styling was spoedig afgerond.

Waarom doe ik wat ik doe?
In 2010 besloot ik fulltime voor mijn grote passie interieurontwerpen te gaan. Bij mijn werk in de bouw kreeg ik namelijk steeds vaker (nieuwbouw) woningen te zien die vragen bij mij opriepen als:

  • Mooi huis, maar hoe ga je het nu indelen?
  • Is die badkamer niet te klein voor 4 personen?
  • Kan de muur er uit? Die blokkeert al het licht.
  • Is er geen mooiere keuken te verkrijgen voor een zachte prijs?
  • Waarom zitten de lichtpunten juist op deze plaats?
  • Het is hier donker, is een glazen pui een oplossing?

Het verbaast me dat veel woningen nog steeds een standaard indeling hebben, terwijl de wensen van alle bewoners ​anders zijn.
Mijn wens is dat iedereen een ideaal ingedeelde woning heeft. Je woning wordt dan een lekkere plek om heerlijk en makkelijker te leven en om bij te komen van de drukte van alledag.

Mijn doelgroep
Ik werk voor particulieren met een koopwoning of kavel en werk samen met architecten en bouwbedrijven om de ideale indeling te realiseren.

 

Verder…
Ik ben getrouwd met een schat van een Italiaan, een groot muziekliefhebber en… enthousiast ;o)