Over Tamara

De ideale indeling voor jouw woning

Als kind hield ik al van alles wat met bouwen, huizen, verduurzaming en inrichting te maken heeft. Op mijn twaalfde begon ik met het ontwerpen en maken van eigen meubels in de schuur met beitels en cirkelzaag.

Op de middelbare school bracht ik vaak eerst een bezoekje aan de bouwmarkt, voordat ik aan mijn huiswerk begon. Een studie HTS Werktuigbouwkunde richting energietechniek en milieu volgde met succes, waarna ik 15 jaar als projectleider heb gewerkt in binnen- en buitenland op grote en kleine bouw- en installatieprojecten. In deze functies waren creativiteit, het aansturen van uitvoerende partijen en planning mijn speerpunten. Al mijn vrije tijd werd besteed aan interieuradvies voor particulieren. Een studie Interieurontwerpen en styling was spoedig afgerond.

Waarom doe ik wat ik doe?
In 2010 besloot ik fulltime voor mijn grote passie interieurontwerpen te gaan. Bij mijn werk in de bouw verbaasde het me dat veel woningen nog steeds een standaard indeling hebben, terwijl de wensen van alle bewoners ​anders zijn. Mijn wens is dat iedereen een ideaal ingedeelde woning heeft. Je woning wordt dan een lekkere plek om heerlijk en makkelijker te leven en om bij te komen van de drukte van alledag.

Zelf heb ik 3 huizen verbouwd en in de afgelopen 8 jaar meer dan:
* 70 woningen compleet ingedeeld
* 240 coachingsessies voor de ideale indeling gegeven
* 120 meubels op maat ontworpen en laten uitvoeren
* 18x de verbouwbegeleiding verzorgd. 

Al de opgedane kennis zet ik in om jou te helpen.

Mijn doelgroep
Ik werk voor particulieren met een koopwoning of kavel en werk samen met architecten en bouwbedrijven om de ideale indeling te realiseren.

 

Verder…
Ik ben getrouwd met een schat van een Italiaan, heel blij met mijn hondje, een groot muziekliefhebber en… enthousiast ;o)

Casa ID op het sprekerspodium op beurs Eigen Huis in de Jaarbeurs te Utrecht – 2018

Casa ID op de Woon & Design beurs in de RAI Amsterdam – 2018