Testimonials

“Omdat wij een monumentaal pand hebben gekocht van 150 jaar oud, hadden we te maken met de monumentencommissie en hebben we de tekeningen laten maken door een architect. Nadat de tekeningen allemaal gemaakt waren en we hier een helder beeld bij hadden, zijn we Tamara tegengekomen op de VT wonen beurs. Omdat het geen hele grote woning is en we het ook direct praktisch wilden inrichten, hebben we Tamara ingeschakeld voor zowel de indeling van de woning en het styling advies. Ze is bij ons op bezoek geweest en gaf ons praktische tips hoe we zonder moeilijke programma’s toch een goed beeld kregen hoe het er uit zou komen te zien. Tamara is een energieke en enthousiaste vrouw. Ze is erg toegankelijk en we voelden ons direct bij haar op ons gemak. We hadden het gevoel dat alles gezegd kon worden. Wat ook fijn is aan Tamara is dat zij ook een bouwtechnische achtergrond heeft. Al met al hebben we de samenwerking als erg prettig ervaren.Familie Deelen, Nuenen.”

“Wij hebben een nieuwbouwwoning aangekocht. Hiervoor moesten we veel beslissingen nemen, denk hierbij bijvoorbeeld aan het plaatsen van de stopcontacten. We vonden het fijn dat Tamara met ons meedacht om deze beslissingen te nemen, zodat we ook meteen de juiste keuzes maakten. Wij hebben het online Comfort programma gekocht. Het voordeel van een online programma is dat je in kan loggen wanneer het uitkomt. De een op een calls met Tamara hebben wij als erg prettig ervaren. Ze geeft goede adviezen en heeft het beste met ons voor. Ze heeft echt de intentie om ons goed op weg te helpen. Wat wij ook echt een succes vonden, was de workshop. Deze was kleinschalig opgezet en samen met Tamara en de interieurstyliste gingen we aan de slag. Hierbij kregen we praktische informatie en hebben we een moodboard gemaakt. Dat was erg leuk om te doen. Ik zou Casa ID zeker aanraden! Richelle en Wilfred, Utrecht”

Tamara Collete heeft ons geholpen bij de indeling van onze benedenverdieping. Ons huis is erg complex, maar er zijn talloze mogelijkheden. Hierdoor begonnen we te twijfelen. Zo hebben we onder andere getwijfeld of we wel of niet een aanbouw wilden plaatsen. We hebben Tamara dan ook écht ingeschakeld voor het bouwkundige aspect, maar dat neemt niet weg dat ik ook wel met haar kon sparren over interieurstyling. Onlangs hebben wij het Online Vip pakket gekocht bij Tamara. Dit is wel het duurste pakket, maar we wilden perse dat Tamara aan huis kwam. Dit heeft ze tijdens de verbouwing ook gedaan. Ze heeft een 3D tekening opgeleverd en wij zijn uitermate tevreden over de dienstverlening. Wat ik ook erg leuk vind, is dat ik Tamara 3 jaar geleden al op de VT wonenbeurs tegengekomen ben. Daar heb ik onze plannen al met haar besproken. Eenmaal thuisgekomen heb ik geen contact meer met Tamara opgenomen. Twee jaar later waren de plannen gewijzigd en ben ik via Google toch weer met haar in contact gekomen. Ondanks dat ik alweer vergeten was dat ik Tamara op de beurs gesproken had, wist zij dit nog heel goed te benoemen. Dat voelde heel speciaal. Het contact dat we met Tamara hebben is erg prettig. Ze reageert snel op berichtjes, appjes en mailtjes en ze is altijd spontaan en vrolijk. Ik kan haar zeker aanbevelen aan derden. Fam. Voorn, de Kwakel.”

“Op de woonbeurs heeft mijn vrouw Tamara Collette van Casa ID ontmoet. Zij was meteen erg enthousiast en ik had ook direct een klik met haar. Ze is erg spontaan en heeft veel humor. Onlangs hebben wij een nieuwbouwhuis gekocht. Mijn vrouw en ik kwamen er samen niet helemaal uit en wisten niet hoe wij woning sfeervol, praktisch en functioneel in konden richten. Na het eerste online gesprek zijn we ingestapt in het online programma van Tamara. Het programma is enorm waardevol. Omdat er ook andere deelnemers in het programma zitten, hoor je tijdens de online gesprekken leuke ideeën van elkaar en de prijs blijft hierdoor ook aantrekkelijk. Wij hadden een bepaald budget en wilden hier het maximale rendement uithalen. Dit is wat ons betreft zeker gelukt. Het huis is nog niet af, maar de tekeningen zijn in ieder geval klaar. Omdat Tamara haar kennis zo breed is, kan zij ook breed adviseren. Ze denkt goed mee vanuit een technisch onderbouwd stuk. Tamara heeft ons goed geholpen met het lichtplan, ze heeft meegekeken met de electra in de woning en heeft ons goede adviezen gegeven over de vloer. In het online programma zit ook een workshop inbegrepen. Deze workshop geeft Tamara met een interieurstyliste. Hier werd dieper ingegaan op de kleuren en er is een moodboard gemaakt. Ik kan Tamara zeker aanbevelen. Fam. Gaasterland, Almere.”

“Afgelopen februari hebben wij een woning gekocht uit de zeventiger jaren. Omdat het een behoorlijk project is om de woning te moderniseren en de indeling aan te passen aan onze wensen, zochten wij iemand die ons van advies kon voorzien bij de indeling en ons kon begeleiden tijdens de verbouwing. Wij zijn met Tamara in contact gekomen via een vriendin en hebben bij haar het VIP pakket aangeschaft. In het begin hadden wij nog wel wat twijfels omdat het een online programma is, maar omdat er ook 3 persoonlijke ontmoetingen in het pakket zitten, hebben wij de stap toch genomen. Het online programma zit duidelijk in elkaar. Nu we dit stapsgewijs hebben doorlopen, zien we ook hoe relevant het is, dat je al deze stappen gemaakt hebt, vóór de aannemer komt. Je bent hierdoor goed voorbereid en komt niet voor verassingen te staan. Een ander pluspunt van het online programma is de Q&A. Iedere week kun je je vragen doormailen, die Tamara beantwoordt in een persoonlijk online gesprek geheel in het kader van jouw project. Dit werkt erg verhelderend. Ook is zij nu betrokken bij de begeleiding van de verbouwing naast het online programma. Daar zijn we tot nu toe erg blij mee. Waar Tamara ons onder andere goed bij geholpen heeft, zijn de offerteprocedures. Ze heeft goed meegekeken of de materialen die de aannemer gebruikt juist zijn, maar ze heeft ook gekeken of de prijs in verhouding staat met het werk dat hiervoor geleverd wordt. Tamara is op huisbezoek geweest op het moment dat de aannemer kwam kijken en startte met de verbouwing. Dit was ontzettend handig omdat zij de technische vragen van de aannemer direct kon beantwoorden. Tamara is erg kundig, maar ook eerlijk. Als je niet op schema loopt met het programma, brengt ze dit op een liefdevolle manier, maar wel zodat je weet dat er werk aan de winkel is. Haar humor maakt een intensieve verbouwing een leuke ervaring. Wij kunnen Tamara zeker aanbevelen. Fam. Brouwer, Amstelveen”

We hebben Tamara leren kennen als een enthousiaste en meedenkende interieurontwerpster bij de verplaatsing van onze keuken naar de woonkamer. Het feit dat zij een bouwkundige achtergrond heeft was voor ons de rede om haar de tekeningen te laten maken. Haar deskundigheid naast haar openheid, opgewekte karakter en aanstekelijke lach maakten het werken met haar zeer plezierig. Jaap en Mariëtte Gillis, Blaricum

Top marks for Tamara! We bought a house that needed full renovation but we wanted to do as much as possible ourselves.
Rather than incur the cost of a full architect we were able to prepare designs ourselves whilst Tamara coached us along the way. Her mix of architectural and construction background made it easy for her to say what we could and could not do whilst thinking with us and brainstorming the problem areas of our project.
Would highly recommend her services – especially if you are looking for a coach to support you in a project where you are willing to roll your sleeves up! Richard Taylor, Diemen

We hebben Tamara ingeschakeld voor de indeling van onze woonkamer en keuken. In verband met een geplande uitbouw, wilden we goed advies over de mogelijkheden betreft de indeling en over de te gebruiken materialen. Dat er ook meteen een prijsindicatie kwam voor elke keuze was erg praktisch en hielp met het maken van keuzes.
Vervolgens hebben we haar ook de indeling van de zolder laten maken. Daar kwamen we zelf niet uit. Tamara lukte het wel, ze heeft daar verschillende functies gecombineerd en de bouwtechnische tekeningen voor de nieuwe indeling inclusief nieuw dakkapel zijn gereed!
Tamara houdt van ontwerpen en heeft een brede bouwkundige achtergrond. Ze houdt van aanpakken en het geven van onderbouwd advies. Wij kunnen Tamara daarom iedereen aanraden die moeite heeft met de ideale indeling en wil verbouwen. Elber en Hulia Ok, Diemen

Supertevreden over Tamara! We hadden voornamelijk advies en bouwtechnische kennis nodig maar Tamara heeft ons zeer goed geholpen. Ze luistert goed en geeft uitgebreid advies en evt. nog extra tips waar je aan moet denken. Ik zou haar zeker bij anderen aanraden! Dus 5 out of 5 stars. M v/d B, Hilversum

We hadden Tamara uitgenodigd voor een oriënterend gesprek betreft een grote verbouwing van onze woning. Onze voorkeur lag bij iemand met zowel interieur als bouwkundige kennis. Vervolgens heeft Tamara meerdere ideeën voor de indeling van onze woning uitgewerkt. Hoewel we zelf aan een uitbouw dachten, heeft Tamara er ons van overtuigd om juist de indeling te veranderen, aangezien het aantal m2 van onze woning genoeg was en er met een slimme indeling optimaal wooncomfort gehaald kon worden. Ook scheelde dat in ons bouwbudget, zodat we verdere stappen konden maken met de rest van onze woning. Op de eerste verdieping hebben we juist ons eigen plan aangehouden en heeft Tamara tips gegeven over de verdere indeling. Tevens heeft ze alle tekeningen en de to do list voor de aannemer aangeleverd ten behoeve van de uitvoering. Ze werkt duidelijk van indeling naar afwerking: eerst moet de basis helemaal kloppen, vervolgens komen kleuren en materialen aan bod. Iedereen die ook graag met een toegankelijke interieurontwerper over indelingen, bouwzaken en budgettering wil spreken, kan ik aanraden om met Tamara contact op te nemen. Wijnand en Caroline Smit, Ankeveen

Tamara helped us (two very un-handy people) with the plans for our nieuwbouw house. Everything from the overall layout, how to best use the space, possible issues to look out for, kitchen design, etc. She pointed out things that we would have never thought of ourselves. She really has the perfect mix of a construction/technical background with a fantastic eye for design. Highly recommend. Haley Smith, Haarlem

Tamara is in mijn optiek een designer met een open blik. Haar werkwijze sprak mij enorm aan. Eerst voelen kijken fotograferen en dan pas komen met een super idee. Punctueel en alles volgens afspraak. Tamara, ja die beveel ik echt iedereen aan. Top. Bob Beer, Amstelveen

Met veel commitment heeft Casa ID onze verbouwing begeleid. Meedenken over oplossingen, checken van het uitvoerende werk en af en toe een beetje pushen. Hierdoor konden wij volgens planning verhuizen. Irene van Tienhoven, Overveen

Wij werken alweer 4 jaar met regelmaat samen met Casa ID. Altijd wordt ruim op tijd gezorgd voor heldere afspraken, duidelijke 3d-impressies en gedetailleerde werktekeningen. Een zakelijke maar tegelijk ook gezellige samenwerking met altijd een bijzonder resultaat! Van Rooij Interieurbouw, Amsterdam

Casa ID is subliem gebleken in het verstrekken van goede ideeën betreffende mijn appartement in Amsterdam. De adviezen zijn snel en adequaat. Tamara is goed op de hoogte van recente ontwikkelingen, is betrokken en praktisch. Het was fijn om met haar te werken omdat ze haar afspraken nakomt en daarnaast ook goed rekening houdt met de hoogte van de kosten. Budgettering is bij haar in goede handen. Tamara heeft niet alleen verstand van interieur, meubels, stoffen, kleuren maar heeft ook duidelijk technische kennis in huis. Kortom, een duidelijke aanrader en heb dat ook al tot grote tevredenheid gedaan binnen mijn vriendenkring. Marieke Sanders, Amsterdam

Tamara luistert goed naar wat de behoefte is, doet grondig voorwerk  en komt met creatieve (maar ook praktische ideeën). Haar design/tekenwerk was in veel detail uitgewerkt met meerdere opties naast elkaar zodat er ook echt keuzes gemaakt konden worden door ons. Naast het tekenwerk lichtte ze ook goed en duidelijk toe wat de voor- en nadelen zijn van de diverse materialen,  zoals bv verschillende soorten vloeren. Ook kon ze goed aangeven wat het kostenplaatje was van de verschillende opties zodat we niet alleen op basis van een mooi plaatje een keuze hebben gemaakt. Als je op zoek bent naar iemand die meer dan alleen mooi stylen, maar ook verstand heeft van techniek, materialen, budgettering, planning en uitvoering, dan is Tamara je ideale partner voor een verbouwing of herindeling van je huis! Marcel van Bemmel, Eindhoven

Wij wilden al langer onze woonkamer en hal nieuw inrichten en hadden ook nog wat issues met het trappenhuis en de zolder. Na een uitgebreide zoektocht op internet kwamen we bij Tamara uit. Tamara heeft niet alleen verstand van styling en interieurontwerp maar ook van ’technische zaken’, dus dat leek ons een ideale combinatie. Plus dat haar portfolio op haar site ons beviel: ze maakt dingen die we mooi vinden. Bleek het ook nog een hartstikke aardig mens te zijn! Na een prettige kennismaking ging ze voortvarend aan de slag. Ze ging gedegen te werk, vertaalde onze wensen naar praktische voorstellen en kwam met supergoede creatieve ideeën en goed onderbouwd advies. Ze haalt ook nog de deadlines en communiceert goed. Wij hebben nu een thuis waar wij heel erg blij mee zijn. We kunnen Tamara van harte aanbevelen! Marion Agema, Amsterdam

Tamara maakt een goed en duidelijk ontwerp. Sterk in het plannen en organiseren en een spil tijdens het project. Ze neemt zorgen en beslissingen van de klant uit handen, waardoor de lijnen kort blijven en de projecten strak verlopen. De bouwkundige achtergrond van Tamara heeft bij ons de klik gegeven. Kortom Casa Id niet alleen om mee te ontwerpen, maar ook om mee te (ver)bouwen. Johan de Kleijn, Jdk Bouw

Casa ID is meer dan interieurontwerp en uitvoering … Tamara en haar team hebben ons een jaar geleden verrast met een prachtig meubel-op-maat in één van de kamers van onze nieuwe woning conform onze suggestie. Er is goed meegedacht, mooi materiaal gebruikt, hoge functionaliteit en de ruimte is hiermee efficient benut. Middels het nodige tekenwerk verkregen wij goede inzage in wat we konden verwachten. Goede communicatie, opvolging van afspraken, vakmanschap en de nodige creativiteit t.a.v. budgettering, maakten dat wij nu een tweede opdracht bij Casa ID hebben neergelegd. Deze is nog lopend maar ook nu wordt weer goed meegedacht en zijn mooie opties aangereikt. Als vanzelf rijzen er voor ons alweer nieuwe ideeën op, daar laten we Tamara haar gedachten maar weer overgaan ! Frans en Ilonka Kelders, Den Ilp

Tamara is een stoere en innemende vakvrouw die staat voor haar zaak. Zij heeft een hele oorspronkelijke visie op interieur. En weet de uitvoering daarvan een effectieve manier te regisseren.- Alexandra Camero, Amsterdam

Casa ID heeft op een prettige, persoonlijke manier heel concrete en bruikbare adviezen gegeven om onze woning functioneler te maken qua indeling en materialen. In een notendop: leuk bureau, no nonsense, hard werken, mooie ideeën, goede 3D-tekeningen, afspraak is afspraak: een aanrader! – Christel Ruijs, Eindhoven

“Tamara designed a storage room for me in an old house in Amsterdam. All the walls are not straight because of the house design. The result is amazing, the space is used optimally and I can store all my stuff and it looks as it has always been there. The next assignment will be the attic… can’t wait! Top Qualities: Great Results, Expertise, Good Value For Money”  |  Jacomien Kooiker, Amsterdam

“CASA ID geeft deskundig advies, suggesties op maat die je al dan niet zelf kunt uitvoeren. De 3D tekeningen geven een mooi beeld hoe het eruit kan komen te zien. CASA ID geeft smaakvol advies voor elke beurs.”  |  Akkie Okma, Den Haag

“Ik heb een afbouwbedrijf en heb met CASA ID een kast op maat gemaakt, waarbij ook elektra en sanitair technische werkzaamheden nodig waren. Wat ik van Tamara Collette heb gezien, is dat zij heel creatief is en dat zij oog heeft voor details. Zij denkt mee met de opdrachtgever en uitvoerende partij en zij maakt op deze manier een aansluitende tekening voor de klant en uitvoerder. Ze doet wat ze belooft en het resultaat is zeer goed.”  |  K. Babaee Soudani, Leusden